Thursday, July 30, 2009

Oikeusvaltion alasajo on alkanut hurridemlalakimies mika johan illman ajamana - Suomi muuttukoon neekerikyläksi

Oikeusvaltion alasajo on alkanut hurridemlalakimies mika johan illman ajamana, joka ryssittelee äidinkielellää sujuvasti

Suomi muuttukoon neekerikyläksi ja moskeijoiden täyttämäksi vuohipaimenien mellastusaitaukseksi?

Mallina Irak ja Iran missä oikean uskon vartijat kulkevat kepittämässä vääräuskoisia ja hallituksen vastustajia?

Seppo Lehto oikeusmurhan uhrina 26.6.2009 Turun hovioikeudessa, mitä ei voi oikeudeksi sanoa edes pitkin hampain, sille nauravat jo Saharan aavikon keltahampaiset kamelitkin

http://jameshirvisaari.blogit.uusisuomi.fi/2009/07/22/oikeusmurha-%E2%80%93-kansantaiteilija-vankilaan/

Lisää googlaamalla Seppo Lehdon tuomio

Oikeusvaltio horjuu hovioikeuksissa mennen tullen:

http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=126086


Korkein oikeus arvioi ehdollisen tuomion ankaruutta

STT, 15.4.2008

Korkeimman oikeuden (KKO) mukaan lyhyt ehdollinen vankeusrangaistus ja oheissakko ovat kovempi tuomio kuin pelkkä pitempi ehdollinen vankeus.

KKO antoi linjauksensa tapauksessa, jossa hovioikeus oli muuttanut pahoinpitelystä annetut ehdolliset vankeustuomiot lyhyemmiksi ja terästänyt tuomiotaan sakoilla. Tämä ei käynyt päinsä, koska hovioikeuteen olivat valittaneet vain syytetyt. Käräjäoikeuden tuomiota ei voi muuttaa kovemmaksi, jos kukaan ei vaadi sitä.

Forssa-Loimaan käräjäoikeus tuomitsi kolme parikymppistä naista itseään muutamaa vuotta nuoremman naisen pahoinpitelystä. Kaksi heistä sai kolmen kuukauden ja yksi viiden kuukauden ehdollisen vankeustuomion. Pisimpään tuomioon vaikutti myös epäillyn yritys saada todistaja salaamaan tietojaan esitutkinnassa.

Turun hovioikeus alensi kaikkia tuomioita kuukaudella. Lisäksi kaikki saivat 60 päiväsakkoa.

KKO toteaa, että rangaistukset ankaruusjärjestyksessä ovat rikesakko, sakko, ehdollinen vankeus, yhdyskuntapalvelu ja ehdoton vankeus. Ehdollista vankeutta voidaan terästää sakolla, jos ehdollinen vankeus ei yksin riitä. Siksi yhdistelmä on kovempi rangaistus kuin pelkkä ehdollinen.

KKO kumosi hovioikeuden tuomion ja määräsi hovioikeuden käsittelemään asian uudelleen.

6:04 AM

Blogger Oikeusvaltio kriisissä said...

http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=126078

Ukkola arvostelee eurooppalaisjohtajien sananvapauskantoja

IA, 15.4.2008

Kansanedustaja Tuulikki Ukkola (kok.) arvostelee eurooppalaisten johtajien julkisia kannanottoja, jotka koskivat Tanskan pilapiirroskohua ja hollantilaisen filmintekijän Geert Wildersin lyhytelokuvaa Fitna. Ukkolan mukaan kannanotot eivät perustuneet eurooppalaisiin arvoihin, joita jokaisen eurooppalaisen johtajan pitäisi kunnioittaa.

Euroopan neuvoston yleiskokous käsitteli tiistaina islamin ja ääri-islamilaisuuden välisiä suhteita sekä islamismin synnyttämää terrorismin uhkaa Euroopassa. Puheessaan Ukkola korosti eurooppalaisten arvojen, ihmisoikeuksien ja sananvapauden merkitystä ääri-islamilaisuuden kitkemisessä.

Ukkolan mielestä eurooppalaisjohtajien kannanotot Fitnasta ja pilapiirroskohusta eivät perustuneet eurooppalaisiin arvoihin, joita jokaisen eurooppalaisen johtajan pitäisi kunnioittaa.

- Kysymys kuulukin: onko Euroopassa jo alistuttu äärimuslimien uhan edessä? Olemmeko jo luopuneet yhdestä perusarvosta, sananvapaudesta, väkivallan uhan edessä? Miksi kukaan eurooppalaisista johtajista ei tuominnut Wildersin saamia tappouhkauksia? Eikö kysymyksiä islamin ja kiihkoislamilaisuuden välisistä suhteista saisi esittää? Jos vastaus on kyllä, niin silloinhan me joudumme kieltämään tämänkin raportin, Ukkola sanoi.
http://oikeusvaltio-pilkan-kohteena.blogspot.com/------------------------------------------------------

No comments: